Shop the look:
 
Retour Jeans
Look 1

Sporty, fresh & classy. Dat vinden wij van deze look! De kleuren groen, rood of zwart van de polo steken prachtig af tegen de donkere jeans. Witte sneakers eronder en elke boy is good to go! Met deze items van Retour Jeans zit je hoe dan ook goed.

Look 2

Ook de kleuren van de laatste look vallen op en matchen perfect! Met de gedrukte tekst Eighty Nine oogt de outfit sportief, maar wederom lekker stoer of fris. Een spijkerbroek eronder, zwarte stoere sneakers en het is helemaal af!

Look 1

We love this! Deze fashionable look is gebaseerd op panterprint in combinatie met helderrood en donkerblauw. Glitters, strepen en prints; niets is over de top! Mixen en matchen is nog nooit zo leuk geweest.

Look 2

Rawr! Deze trui en rok passen beter bij elkaar dan welke items dan ook. De Really Retour tekst komt prachtig uit op de zwarte ondergrond en met de losse rok is de look helemaal in stijl. Are you ready to shine? Wij vinden deze look geweldig!

Retour Jeans
 
Shop the look:
Look 1

Stoere boys gaan voor deze look! De coole wassing van de shorts is een top combinatie met het stoere groene shirt met streep detail. De army pet maakt deze look helemaal af! 

Look 2

Ook de kleuren van de laatste look vallen op en matchen perfect! Met de gedrukte tekst Eighty Nine oogt de outfit sportief, maar wederom lekker fris. Een spijkerbroek eronder, zwarte stoere sneakers en het is helemaal af!

Girls Look 1

Coole girls opgelet! Deze look is simpel maar effectief! Een mooie, soepel vallende gestreepte broek met een stoere sweater. Een klein vleugje metallic in de sweater geeft de look net wat extra's! Stoere sneakers eronder en gaan! 

Look 2

Wij houden van deze look! Hij heeft van alles wat! Een lekker knalgeel kleurtje, een beetje panter, stoere denim én een beetje glitter en glamour! Wat wil je nog meer? Let's shop!

Dress the KIDS

Dress the KIDS: Bringing new kids fashion to you every month! Dressthekids.nl inspireert en amuseert de modern mom en haar gezin.
Volledig scherm