De leukste activiteiten voor jou en je kleine op een regenachtige dag!

Een ouderwetse spelletjesavond


Met het hele gezin thuis? Dan gaan we natuurlijk voor een spelletjesavond. Voor de kleintjes hebben we Nijntje Verstoppertje of het Regenwormen-dobbelspel. Voor de ietwat oudere kindjes is er altijd de mogelijkheid om de oude klassieker Carcassonne Kinderen uit de kast te halen, of ze te introduceren aan de Kolonisten van Catan. Goed voor de ontwikkeling, en voor een avond vol plezier!

Een uit de hand gelopen filmmarathon

Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken? Dan raden wij je ten zeerste aan om de hele familie bijeen te roepen, eventueel te investeren in een beamer en met dekentjes én natuurlijk warme chocolademelk (met slagroom, duh) op de bank te kruipen. Geen idee welke films je moet kijken? Wij tippen je er een paar. Ga bijvoorbeeld voor Charlie en de Chocoladefabriek, een gouden oude Disney-film (traantjes wegpinken bij the Lion King) of toch Kabouter Plop.

Bouw een tent!

Je hebt vast enorm veel oude doeken, oud beddengoed of heerlijke zachte kleden in huis. Waarom zou je er geen gebruik van maken en tegelijkertijd het grootste plezier beleven met je kinderen? Bouw een tent van al je doeken, gooi er een lading kussens in en hang wat lampjes op voor de sfeer. Wil je het helemaal goed doen? Laat je kleintjes er dan in ‘logeren’, zo hebben ze een camping aan huis!Klimmen en klauteren

Er zit vast wel een leuk speelparadijs bij jullie in de buurt. Chimpie Champ, Monkey Town of hoe je ’t dan ook wil noemen: jouw kindjes vermaken zich hier vast enorm. En een groot voordeel: als ze ’s middags al hun energie verbruiken met springen en klimmen is er ’s avonds niet zoveel meer over. Heb jij tijd voor je heerlijke rode wijntje!

Bezoek een leuk museum!

Wil je iets ondernemen, maar ze ondertussen ook wat kennis meegeven voor de toekomst? Bezoek dan eens een museum met zijn allen. Wij zijn persoonlijk fan van NEMO in Amsterdam waar ze verschillende experimentjes kunnen doen. Ook Micropia in onze hoofdstad is een aanrader, gezien biologie ook geleerd kan worden op een andere locatie dan in de schoolbanken. Wij wensen je alvast veel plezier!


Meer informatie

Copyright 2019. Dress the KIDS is een uitgave van Junior Media b.v.. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgenomen of op welke wijze dan ook openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Neem contact op

Uitgeverij: Junior Media b.v. Voor meer informatie over Dress the KIDS en advertentiemogelijkheden, neem contact met ons op via info@dressthekids.nl!
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term in de verschillende publicaties.
Vul minimaal 3 karakters in.

Dress the KIDS

Dress the KIDS: Bringing new kids fashion to you every month! Dressthekids.nl inspireert en amuseert de modern mom en haar gezin.
Volledig scherm

Dress the KIDS

Dress the KIDS: Bringing new kids fashion to you every month! Dressthekids.nl inspireert en amuseert de modern mom en haar gezin.