Retour

Strike a pose tour

“Maak je beste selfies tijdens de Retour Jeans Strike a Pose tour en word een echte insta-queen!

Tijdens deze gave campagne tourt Retour Jeans de komende maanden door het land met de zogeheten “mirror me photobooth”. Een photobooth totally fashionable, want ga in je volledig gestyle Retour Jeans outfit voor de spiegel staan en CLICK daar is je toffe selfie!

Dus.. Ben jij ready to shine? Bezoek dan de giga-gave photobooth bij een van de deelnemende winkels. Ga op de foto met Sterre Koning tijdens de meet & greets, upload je selfie en maak kans op gave prijzen!! 

En dat is nog niet alles! Retour Jeans en Sterre dagen hun Instagram volgers – met de Strike a Pose challenge – uit om hun meest gekke, leuke, gezellige selfie met hun bestie te maken. Hiervoor moeten zij #strikeapose gebruiken en Retour Jeans volgen en taggen op Instagram. De meiden met de leukste, creatiefste selfie maken samen kans op een outfit naar keuze tijdens een van de meet & greets! 

YaY! Let’s strike a pose!

Song: Sterre Koning - I Wanna Know

website Sterre: www.sterrekoning.nl

instagram @sterrekoning

youtube: Sterre Koning

Meer informatie

Copyright 2019. Dress the KIDS is een uitgave van Junior Media b.v.. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgenomen of op welke wijze dan ook openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Neem contact op

Uitgeverij: Junior Media b.v. Voor meer informatie over Dress the KIDS en advertentiemogelijkheden, neem contact met ons op via info@dressthekids.nl!
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term in de verschillende publicaties.
Vul minimaal 3 karakters in.

Dress the KIDS

Dress the KIDS: Bringing new kids fashion to you every month! Dressthekids.nl inspireert en amuseert de modern mom en haar gezin.
Volledig scherm

Dress the KIDS

Dress the KIDS: Bringing new kids fashion to you every month! Dressthekids.nl inspireert en amuseert de modern mom en haar gezin.